informatie

Vul je postcode in en vind vacatures bij jou in de buurt

Feiten

  • Besteding:2 tot 4 uur per dag
  • Tijden:tussen 11.00 en 17.00 uur
  • Per week:2 tot 5 dagen per week
  • Dagen:dinsdag t/m zaterdag

Wat houdt postbezorger in?

  • Actief bezig zijn in de buitenlucht
  • Zelfstandig en verantwoordelijk werk
  • Flexibele werktijden
  • Veel contact met mensen

 

Parttime postbezorger. De sportiefste baan in jouw buurt.

Als postbezorger werk je een paar uur per week in je eigen buurt. Je loopt en fietst in de frisse buitenlucht, blijft lekker fit en je maakt mensen blij. Voor die glimlach doe je het!

Wat ga je doen?

Als postbezorger bezorg je de post in je eigen wijk of buurt. Dit doe je meestal met de fiets en te voet, maar er zijn ook wijken waar je de post bezorgt met een scooter. In alle gevallen geldt dat je de post ophaalt bij een van onze locaties en vervolgens op pad gaat om de post te bezorgen.

Wanneer werk je?

Tussen 11.00 en 13:00 uur kun je de post ophalen. Vóór 17.00 uur moet de post bezorgd zijn (in bepaalde gebieden heb je zelfs tot 18:00 uur de tijd). Je mag zelf weten wanneer je op pad gaat. Wil je tussendoor de kinderen uit school halen, de hond uitlaten of boodschappen doen? Prima. Als de post maar op tijd op de mat ligt.

Afhankelijk van jouw bezorgroute ben je 2 tot 4 uur per dag aan het werk. Je werkt vooral op dinsdag, donderdag en/of zaterdag.

Wie zoeken we?

Als postbezorger ben je actief bezig in de buitenlucht. Het is dus belangrijk dat je graag buiten bent, en het leuk vindt om wandelen en te fietsen. Verder is het belangrijk dat je de post op tijd en op het juiste adres bezorgt. Ook wanneer het een keer slecht weer is of als er extra veel post is. Ben jij iemand die kwaliteit levert, van aanpakken weet en zelfstandig en nauwkeurig kan werken, dan zijn we op zoek naar jou!

Dicht bij huis

We hebben veel parttime vacatures. Als postbezorger kan je dus bijna altijd in je eigen dorp, stad of buurt aan de slag. Maar ook als je juist ergens anders wilt werken, hebben we voldoende aanbod voor je. Bekijk onze vacatures als postbezorger!

Postbezorger, de ideale parttime baan.

Bekijk alle postbezorger vacatures